(P) Vrei un smartphone care să îţi dea acces la posibilităţi nelimitate? Noul Huawei nova 9 SE îmbină perfect inovaţia, performanţele şi designul

Noile începuturi au nevoie de un nou partener de inovaţie pe care să te poţi baza în orice moment, un partener care îmbină perfect inovaţia, performanţele tehnice şi designul.

205 afișări
Imaginea articolului (P) Vrei un smartphone care să îţi dea acces la posibilităţi nelimitate? Noul Huawei nova 9 SE îmbină perfect inovaţia, performanţele şi designul
Dacă eşti tânăr, înţelegi stilul şi nevoile pe care le are noua generaţie, fie că îţi doreşti acces la posibilităţi nelimitate, fie că eşti în căutarea unei tehnologii de productivitate construită la cele mai înalte standarde. 
 
De aceea, noua generaţie de dispozitive de la Huawei Consumer Business Group este reprezentată în primul rând de noul Huawei nova 9 SE, un smartphone tânăr gândit pentru tineri. 
 
„Seria Nova a fost concepută pentru a conecta Huawei cu o generaţie mai tânără de consumatori, iar cel mai recent model, nova 9 SE, va consolida cu siguranţă această legătură. Smartphone-ul este echipat cu o cameră revoluţionară, un design tineresc şi o varietate de funcţii impresionante, devenind astfel un instrument conceput pentru a-i ajuta pe utilizatori să se bucure de viaţă”, a explicat Andy Fang, General Manager Huawei Consumer Business Group România.
 
Huawei nova 9 SE este gândit pentru a ţine pasul cu ritmul tău dinamic de viaţă, în timp ce te ajută să păstrezi esenţa lucrurilor care sunt importante pentru tine. 
 
Mai mult, designul atrăgător, camera puternică şi performanţa fiabilă te încurajează să îţi dezvolţi şi să îţi exersezi creativitatea, într-un mod pe care îl poate înţelege doar un alt membru al tinerei generaţii. 

Un partener pentru posiblităţi nelimitate

Modelul Huawei nova 9 SE vine cu o cameră de înaltă rezoluţie de 108 MP, pentru prima dată în istoria seriei Huawei nova. Acest avantaj îi permite camerei să surprindă mai multe detalii cu claritate, chiar şi atunci când imaginea este mărită. 
 
Totodată, numărul mare de megapixeli asigură o sensibilitate deosebită la lumină, pentru o calitate excelentă a imaginii şi o performanţă mai bună în condiţii de luminozitate scăzută. 
 
Pentru că şi Huawei nova 9 SE este tânăr, înţelege că tu eşti un creator, iar dispozitivul tău trebuie să îţi ofere instrumentele să îţi exprimi ideile, în special când e vorba de un videoclip gândit pentru TikTok sau pentru YouTube. 
 
După ce profiţi de înregistrarea continuă faţă/spate care permite comutarea fluidă de la camera principală la cea frontală sau chiar filmarea ambelor perspective simultan prin funcţia Dual-View, noul tău Huawei îţi permite să foloseşti Petal Clip pentru procesul de editare. 
 
Huawei nova 9 SE nu este doar noul tău instrument de creativitate, ci şi un partener stabil, care se remarcă printr-o baterie puternică şi chiar o funcţie SuperCharge pentru jocuri neîntrerupte. 
 
Dispozitivul îţi oferă confortul unei baterii cu încărcare rapidă cu SuperCharge de 66 W, care încarcă telefonul tău la 60% în doar 15 minute şi la 100% în 36 de minute.
 
Dincolo de funcţiile premium, modelul nova 9 SE de la Huawei impresionează prin ecranul său de 6,78 inci cu rată de refresh de 90 Hz, care asigură un răspuns rapid al ecranului în timpul jocurilor sau vizionării unui videoclip. 
 
În plus, rata de eşantionare tactilă de 270 Hz permite o experienţă generală foarte lină şi fluidă. Ecranul acceptă gama de culori P3, cufundând utilizatorul într-o imensitate de culori impresionante, o experienţă extrem de plăcută mai ales în timpul vizionării unui film sau documentar despre natură.
 
Carcasa este realizată din sticlă curbată strălucitoare şi are o textură cristalină. Telefonul este disponibil în trei variante de culoare: Crystal Blue, Pearl White şi Midnight Black. Datorită culorilor atrăgătoare, ecranului mare şi corpului uşor, nova 9 SE este un accesoriu util şi elegant.
 
Cel mai recent model din gama smartphone este disponibil pentru comandă pe www.huaweistore.ro şi în reţelele de retail partenere la preţul recomandat de 1599 lei.
 
Dacă alegi să achiziţionezi noul tău Huawei nova 9 SE până la data de 23 martie şi activezi beneficiul Screen Damage Protection, vei primi 12 luni de protecţie fără costuri adiţionale. Concret, în caz de nevoie, vei putea înlocui o singură dată gratuit ansamblul ecranului original. 

O întreagă generaţie nouă de ecrane

Huawei nova 9 SE este doar principalul exponent al generaţiei sale, însă Huawei a lansat odată cu el şi noul smartwatch Huawei Watch GT Runner, precum şi noul laptop Matebook D15 AMD. 
 
Prin urmare, astăzi poţi trece la următorul nivel cu produsele Huawei care impresionează prin estetică, performanţe tehnice şi înalte stadarde de funcţionare. 
 
„Ne vom concentra şi în acest an pe toate categoriile de produse din portofoliu, atât smartphone-uri, dar, mai ales, wearables, PC, tablete, audio şi IoT. Rezultatele anului 2021 ne-au dovedit că direcţia aceasta este bună. Strategia noastă se bazează pe cele cinci scenarii inspirate din viaţa consumatorilor Huawei: Smart Office, Fitness şi Sănătate, Casa Inteligentă, Divertisment şi Călătorie (Easy Travel). Produsele lansate astăzi sunt încă un pas prin care răspundem nevoilor clienţilor noştri.”, a spus Andy Fang. 
 
Vei descoperi că noul tău Huawei Watch GT Runner este primul ceas profesional pentru alergare, conceput special pentru antrenamente cu precizie ştiinţifică. 
 
Modelul GT Runner îţi permite chiar să îţi setezi un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ţinând cont de performanţele antrenamentelor anterioare. Mai mult, acesta poate construi antrenamente eficiente pentru o experienţă de fitness completă şi profesională. 
 
Huawei ştie că îţi doreşti să fii o persoană pe cât de dinamică, pe atât de productivă. De aceea, noua generaţie de dispozitive lansată de companie introduce şi laptopul MateBook D15 cu versiunea AMD. 
 
Acesta se remarcă prin ecranul Huawei FullView şi promite consumatorilor o experienţă inteligentă de utilizare, precum şi productivitate la cele mai înalte standarde. 
 
Gândit pentru consumatorii tineri, cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inci, introduce o experienţă revoluţionară multiplatformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea fără probleme cu mai multe dispozitive printr-un singur ecran.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici