SpaceX te trimite în spaţiu cu o sticlă zburătoare. Naveta de test sfidează legile fizicii

  • Zborul de test, de doar 150 de metri, a fost efectuat în Boca Chica, Texas
  • E a doua oară când Starship se ridică de la sol în ultima lună
  • Naveta de test arată ca o sticlă zburătoare care sfidează legile fizicii
7460 afișări
Imaginea articolului SpaceX te trimite în spaţiu cu o sticlă zburătoare. Naveta de test sfidează legile fizicii

SpaceX te trimite în spaţiu cu o sticlă zburătoare

Fără prea mult tam-tam, SpaceX au mai făcut un test de zbor cu Starship, vehiculul lor de zboruri spaţiale pe distanţe lungi.

Starship ar urma să facă zboruri turistice către alte planete şi să te ducă în vacanţă pe Lună sau pe Marte.

Racheta arată deocamdată ca o sticlă zburătoare, dar în versiunea finală va avea şi picioare pentru aterizare, nas conic şi alte elemente care o vor face să arate mai apropiat de navele spaţiale obişnuite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici