Twitter a etichetat postarea în care Trump spune „încearcă să FURE alegerile” drept conţinut potenţial înşelător. Reacţia Facebook la aceaşi postare

Twitter şi Facebook au ataşat etichete la postările preşedintelui Trump miercuri dimineaţa după ce acesta a susţinut că alegerile sunt furate.

549 afișări
Imaginea articolului Twitter a etichetat postarea în care Trump spune „încearcă să FURE alegerile” drept conţinut potenţial înşelător. Reacţia Facebook la aceaşi postare

Twitter şi Facebook au pus etichete de avertisment pe postare în care Trump spune: „încearcă să FURĂ alegerile”

Twitter şi Facebook au ataşat etichete la postările preşedintelui Trump miercuri dimineaţa după ce acesta a susţinut că alegerile sunt furate .

Twitter a ascuns postarea lui Trump, în care spunea „încearcă să FURĂ alegerile”, în spatele unei etichete care a avertizat utilizatorii că afirmaţia a fost „contestată” şi „ar putea fi înşelătoare cu privire la alegeri sau alt proces civic” De asemenea, Twitter a restricţionat capacitatea utilizatorilor de a aprecia şi de a partaja postarea.

Facebook a adăugat separat o etichetă la postarea identică a lui Trump, spunând că voturile nu au fost complet numărate şi că „nu a fost proiectat niciun câştigător al alegerilor prezidenţiale”.

Facebook nu a restricţionat utilizatorii să partajeze sau să comenteze postarea. A fost prima dată când Facebook a folosit o astfel de etichetă, parte a planului companiei de a adăuga context la postările despre alegeri.

Într-un tweet trimis la aproximativ 10 minute de la postarea domnului Trump, candidatul la preşedinţie democratic, Joseph R. Biden Jr., a spus: „Nu este locul meu sau locul lui Donald Trump să declare câştigătorul acestor alegeri. Este locul alegătorilor ".

Twitter începând cu luna mai a pus etichete pe mai multe postări controversate ale preşedintelui SUA. Donald Trump a criticat în termeni duri măsurile luate de twitter cerând o legislaţie mai dură faţă de reţelel sociale.

CITEŞTE AICI LIVE TEXT Alegeri SUA 2020. Cursa strânsă pentru Casa Albă. Trump câştigă în statele din sud, iar Biden îşi adjudecă coasta de vest. Sunt aşteptate rezultatele în state decisive precum Pennsylvania, Michigan şi Wisconsin

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici