Un MP3 Player este vândut într-o sticlă cu apă

  • Sony vinde un MP3 Player într-o sticlă de apă
  • Device-ul poate fi cumpărat de la tonomate, aşa cum cumperi o simplă băutură
  • Cu această idee, Sony a vrut să dovedească rezistenţă la apă a MP3-ului
300 afișări
Imaginea articolului Un MP3 Player este vândut într-o sticlă cu apă

Un MP3 Player este vândut într-o sticlă cu apă

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca un produs rezistent la apă, să nu fie chiar atât de rezistent. Pentru că cei de la Sony ştiau asta, au hotărât să vândă un MP3 Player într-o sticlă de apă.

Cu această idee, ei au vrut să dovedească că MP3-ul chiar este rezistent la apă. Mai mult decât atât, poţi să cumperi MP3-ul chiar din clasicele tonomate de băuturi răcoritoare.

Device-ul a fost creat special pentru înotători, surferi şi orice alt sport care implică apă. Totuşi, chiar dacă nu faci sport, poţi să stai liniştit dacă te prinde ploaia cu căştile în urechi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici