Zeci de mii de maşini Tesla, rechemate în service din cauza problemelor tehnice

Compania Tesla a rechemat în service peste 80.000 de maşini vândute în China din cauza unor probleme tehnice.

470 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de maşini Tesla, rechemate în service din cauza problemelor tehnice

Tesla Inc a rechemat în service maşini fabricate în China şi importate, produse încă din 2013, din cauza unor probleme legate de software şi de centurile de siguranţă, se arată într-un comunicat al autorităţii chineze de reglementare a pieţei, publicat vineri.

Producătorul american de automobile electrice a rechemat 67.698 de automobile Model S şi Model X importate în China între 25 septembrie 2013 şi 21 noiembrie 2020, din cauza unor probleme software care afectează sistemul de gestionare a bateriei, potrivit CNN.

Tesla (TSLA) a anunţat că va actualiza software-ul vehiculelor rechemate în service.

De asemenea, Tesla a rechemat 2.736 de automobile Model 3 importate, fabricate între ianuarie şi noiembrie 2019, şi 10.127 de automobile fabricate în China, produse între 14 octombrie 2019 şi 26 septembrie 2022. Acest lucru a fost provocar de instalarea defectuoasă a centurilor de siguranţă. Specialiştii Tesla le vor verifica şi le vor reinstala, mai scrie în comunicat.

În aprilie, Tesla a rechemat în service alte 127.785 de automobile Model 3 din China, invocând potenţiale defecţiuni ale unor componente care ar putea cauza accidente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici