Video COVID dă viaţă muzeului Goleşti. Mânzul care poartă numele virusului aşteaptă să se joace cu noua lui verişoară, Izoleta

  • COVID este noul membru al Muzeului Viticulturii şi Pomiculturii din Goleşti, Argeş
  • Mânzul s-a născut înainte de Paşti iar personalul muzeului a ales să îi pună un nume potrivit vremurilor pe care le trăim
  • În curând, COVID va avea şi o verisoară care se va numi Izoleta
1185 afișări

Chiar dacă ţara noastră a fost lovită  de criza de coronavirus, românii rămân optimişti şi creativi. Aşa s-a întâmplat şi la muzeul Viticulturii şi Pomiculturii din Goleşti, judeţul Argeş.

Acolo unde înainte de Paşti a apărut un nou membru al familiei. Mânzul COVID. Deşi poartă numele virusului contagios, COVID zburdă inocent şi tonic pe iarba proaspăt tunsă.

„El e COVID, născut în Săptămâna Patimilor. Covid..încă nu ştie, nu e conştient de numele pe care l-a primit” spune Iustin Dejanu, director al muzeului Goleşti. „I-am spus Covid datorită pandemiei care a cuprins lumea şi în care a ales el să se nască. Suntem siguri că va fi un cal splendid, foarte bun pentru agrement şi pentru deliciul copiilor care vin la muzeul Goleşti”, a adăugat el.

În curând, familia se va mări la Goleşti iar Covid va avea cu cine să se joace. Se va naşte un alt mânz care va primi numele de Izoleta.

Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii de la Goleşti se află departe de agitaţia oraşului Piteşti. Aici oamenii stau în mijlocul naturii alături de animalele care dau viaţă muzeului. Şi aşteaptă cât mai repede ca starea de urgenţă să treacă iar copiii să viziteze din nou muzeul şi să fie plimbaţi chiar de Covid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici