Video DECLARAŢIA ZILEI | Viorica Dăncilă, despre OUG 7: Nu vom renunţa la această ordonanţă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că a dorit să discute cu magistraţii pentru a vedea care sunt nemulţumirile acestora în legătură cu ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei, precizând însă că nu va renunţa la actul normativ.

326 afișări

"În primul rând, am vrut această întâlnire pentru a asculta care sunt nemulţumirile. Astăzi (luni n.r.) sper ca cei care au nemulţumiri, care au ieşit în spaţiul public şi au exprimat aceste nemulţumiri, să vină la întâlnire la Palatul Victoria, să vedem cum justifică. Vreau să subliniez că nu vom renunţa la această OUG. Am spus mereu că dăm dovadă de flexibilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la lucrurile bune, din dorinţa unora de a face acest lucru. Eu cred că dialogul trebuie purtat înainte de minsitrul de resort. Prim-ministru poartă acest dialog atunci când apar nemulţumiri în spaţiul public. Eu am înţeles că dmnul ministru a avut discuţii. Vom vedea la această reuniune în ce au constat aceste discuţii. Justiţia trebuie să fie puternică şi independentă, dar în acelaşi timp fiecare cetăţean trebuie să respecte legea", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul Biroului Politic Naţional al PSD, luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici