Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

62 afișări

O nouă rundă de consultări la Cotroceni. PSD şi ALDE, primele partide primite de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat o noua rundă de consultări cu partidele care au intrat în Parlament în urma alegerilor din 11 decembrie. PSD şi ALDE se vor prezenta, miercuri, împreună la consultările de la Palatul Cortoceni, Iohannis acceptând acest lucru, deşi iniţial, şeful statului le chemase pe parcursul a două zile diferite.

Masa de Crăciun. Cât costă acelaşi coş de produse la Mega Image, Billa, Auchan, Carrefour, Cora şi Kaufland

Cora este cea mai ieftină reţea de comerţ modern, în timp ce Mega Image este cea mai scumpă, conform unui calcul Gândul în baza unui coş de cumpărături în care au fost puse aceleaşi alimente care pot fi folosite la masa de Crăciun sau de Anul Nou. Un coş cadou pentru perioada sărbătorilor are cel mai mic preţ la Kaufland. La polul opus se situează Billa, unde un asemenea coş are cel mai mare preţ.

FOTO Lucrările la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac au fost finalizate. Nu mai sunt camere disponibile pentru perioada sărbătorilor

Lucările la cel de-al doisprezecelea hotel de gheaţă de la Bâlea Lac s-au finalizat, echipa de muncitori condusă de sculptorul mureşean Atilla Varga, reuşind să construiască singurul hotel de gheaţă din România în trei săptămâni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Sănătăţii: În ultimele 10 zile au fost reclamate 88 de cazuri de corupţie în spitale

În cadrul conferinţei susţinută de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, la final de mandat, a anunţat că din momentul lansării telefonului destinat reclamării cazurilor de corupţie din sistemul sanitar, în urmă cu zece zile, până în prezent, au fost semnalate 88 de posibile încălcări ale legii.

VIDEO Explozie puternică la o piaţă de artificii din Mexic: cel puţin 29 de morţi şi 72 de persoane rănite

O explozie în lanţ s-a produs, marţi seară, în cea mai cunoscută piaţă de artificii din oraşul Tultepec, situat la 40 de km de capitala Mexicului, ducând la moartea a cel puţin 29 de persoane şi la rănirea a peste 70. Explozia s-a transformat într-un nor de fum uriaş, relatează CNN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici