Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

220 afișări

Un bebeluş a murit după ce părinţii i-ar fi tratat răceala cu leacuri băbeşti, în Botoşani

Un bebeluş de doar patru luni din Botoşani a murit, la câteva zile după ce a fost botezat,după ce părinţii i-ar fi tratat răceala cu leacuri băbeşti, citite pe Internet, mama micuţului declarând că nu a ajuns la medic din cauza vremii, cu toate că preotul i-a recomandat să ducă bebeluşul la consult.

Avertizare COD GALBEN de polei, vânt puternic şi ninsori viscolite la munte/ Ministrul de Interne, Carmen Dan: Ne-am mobilizat extrem de bine

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de polei, vânt puternic şi ninsori viscolite la munte, valabilă pentru mai multe judeţe din nordul, vestul, centrul şi sudul ţării.

Majoritatea băncilor au dus dobânzile reale la depozite pe minus

Scăderea spectaculoasă a do­bân­zilor pe piaţa monetară s-a răs­frânt rapid şi inevitabil asupra do­bân­zi­lor la depozitelor clienţilor per­soa­ne fizice, majoritatea băncilor locale afi­şând în prezent dobânzi real negative.

Elena Udrea după suspendarea lui Coldea: Procesul de deparazitare a României abia a început

Fostul deputat Elena Udrea a comentat joi suspendarea generalului SRI Florian Coldea ca fiind un prim pas în ''procesul de deparazitare a României''.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici