Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

228 afișări

Trafic îngreunat pe A3, vizibilitate sub 50 de metri pe A2. Porturile Medgidia, Midia, Murfatlar şi Bara Sulina, închise / Mai multe sectoare de drumuri din judeţul Călăraşi au fost închise

Pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza viscolului, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri. Şi pe Autostrada Bucureşti-Constanţa se circulă în condiţii de iarnă. În judeţul Călăraşi, mai multe sectoare de drumuri din judeţul Călăraşi au fost închise din cauza viscolului.

Index imobiliar ZF. Apartamentele din Capitală s-au scumpit cu 2,8% în 2016. Cartierul din Bucureşti unde preţurile au crescut cu 13.000 de euro de la un an la altul

Preţul mediu al apartamentelor din Bucureşti, cu trei camere, construite înainte de 1990, a urcat anul trecut cu 2,8% la puţin peste 79.000 de euro, acesta fiind totodată al patrulea an consecutiv de creştere, potrivit Indexului imo­biliar al ZF realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Florin Iordache, ministrul Justiţiei: Graţierea este susţinută de asociaţiile profesionale. Mă voi întâlni cu premierul

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, marţi, înainte de şedinţa Plenului CSM, în legătură cu legea amnistiei şi a graţierii, că va discuta despre o eventuală legea a graţierii cu premierul după ce se vor încheia discuţiile la CSM.

Voiculescu: Baronii sănătăţii vor încerca să arunce la coş tot ce a a făcut guvernul Cioloş

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, face un apel la cetăţeni pe pagina sa de Facebook să ceară parlamentarilor să oprească "tăvălugul mizeriei din sănătate", precizând că "baronii sănătăţii" şi politicienii vor să arunce la coş tot ce a făcut bun guvernul Cioloş.

Autorul atentatului comis de Revelion la Istanbul, soldat cu 39 de morţi, a fost arestat

Presupusul autor al atacului terorist comis de Revelion într-un club de noapte din Istanbul, soldat cu 39 de morţi, a fost arestat, anunţă autorităţile turce, citate de BBC News online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici