Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

402 afișări

Preşedintele Iohannis a declanşat procedura privind organizarea unui referendum pe tema "continuării luptei împotriva corupţiei şi asigurării integrităţii funcţiei publice"

Preşedintele Klaus Iohannis, a declanşat, marţi, în conformitate cu prevederile art. 90 din Constituţia României, procedura privind organizarea unui referendum naţional în privinţa continuării luptei împotriva corupţiei şi asigurării integrităţii funcţiei publice, informează un comunicat postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

GALERIE FOTO La Iaşi, sala în care s-a decis Unirea este păzită de elefantul Gaba şi de păsări împăiate

Pe 24 ianuarie România modernă îşi aminteşte că s-a născut la Iaşi, dar puţini mai ştiu unde şi cum s-a luat decizia ca Alexandru Ioan Cuza să fie domn al Principatelor. Astăzi, în sala unde hotărârea a fost luată se mai află scheletul elefantului Gaba şi o colecţie de păsări împăiate.

Două persoane, rănite în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor din Piteşti

Două persoane au ajuns, marţi dimineaţa, la spital, în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa lor din Piteşti, din cauza unei defecţiuni la un aparat electric. Femeia a suferit arsuri la faţă şi mâini, iar fiul ei s-a intoxicat cu fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Două curse aeriene au fost redirecţionate din cauza ceţii de pe aeroportul din Sibiu, alte două au fost anulate

Două curse aeriene au fost redirecţionate la Timişoara, în noaptea de luni spre marţi, din cauza ceţii de pe aeroportul din Sibiu, iar alte două curse, de la Sibiu către Munchen şi Milano, au fost anulate, judeţul Sibiu aflându-se sub atenţionare cod de ceaţă.

Fiul lui Adamescu, scrisoare la moartea tatălui său: "Nu credea că poate fi condamnat fără probe. A murit pierzându-şi încrederea în România şi pofta de viaţă"

Omul de afaceri Dan Adamescu nu credea că într-un stat de drept poate fi condamnat fără probe şi a murit "pierzându-şi încrederea în România şi pofta de viaţă", a transmis fiul său, Alexander Adamescu, prin intermediul unui comunicat de presă.

Curtea Supremă a decis: Guvernul britanic trebuie să ceară votul Parlamentului pentru declanşarea procedurii Brexit

Guvernul britanic trebuie să solicite votul Parlamentului pentru declanşarea procedurii de scoatere a Marii Britanii din Uniunea Europeană, a decis Curtea Supremă de Justiţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici