Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

24 afișări

EXCLUSIV Ministrul Muncii: Salariul minim pe economie va creşte la 1.750 de lei. Primarul General, salariu de ministru

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că salariul minim pe economie va creşte la 1.750 de lei, odată cu adoptarea noii legi a salarizării, iar primarii vor avea trei trepte de salarizare, Primarul General al Bucureştiului urmând să aibă salariu de ministru.

14 persoane, între care un fost ofiţer SRI, condamnate în dosarul "Prostituate pentru VIP-uri"

14 persoane, între care un fost ofiţer SRI şi SIE, au fost condamnate, joi, de Curtea de Apel Alba Iulia, cu închisoarea, în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”, care viza o grupare specializată proxenetism, printre ai cărei clienţi se numărau politicieni şi oameni de afaceri.

Patru judeţe sunt sub cod galben de vânt, iar trei se află sub atenţionare de ceaţă / Noi atenţionări cod galben de vânt pentru Iaşi, Botoşani, Suceava şi Sălaj

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, vineri, noi atenţionări cod galben de vânt pentru judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Sălaj şi a prelungit codul galben pentru judeţele Cluj şi Satu Mare până la ora 14.00.

VIDEO Kim Jong-Nam a fost omorât de VX (agent neurotoxic), care a fost găsit pe faţa acestuia / Unul dintre suspecţii deţinuţi, afectat de substanţa toxică

Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean, ar fi fost omorât cu un agent neurotoxic, susţin autorităţile din Malaysia, citate de BBC. Update: Una dintre cele două femei suspectate că l-ar fi asasinat pe Kim Jong-Nam a suferit de asemenea efecte ale contaminării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici