Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

162 afișări

Micobuz şcolar cu aproape 20 de copii, s-a răsturnat în şanţ în Hunedoara

Un microbuz şcolar cu aproape 20 de copii s-a răsturnat, luni dimineaţă, în şanţ, în localitatea hunedoreană Bârcea. Primele informaţii arată că mai mulţi copii care au suferit răni uşoare au fost duşi la spital, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Sovata, unde intervin peste 40 de pompieri

Peste 40 de pompieri intervin cu nouă autospeciale, în timpul nopţii de duminică spre luni, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la un depozit de materiale plastice şi reciclabile de 400 de metri pătraţi, din oraşul Sovata, judeţul Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

CNAS, despre CEI şi cardul de sănătate: Va fi o perioadă de tranziţie, vor circula ambele documente

Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au declarat pentru MEDIAFAX, dacă proiectul privind cartea electronică de identitate se se va concretiza, va fi o perioadă de tranziţie, în care vor circula ambele documente.

Loteria Bonurilor Fiscale: Bonurile de 361 lei emise în 1 februarie sunt câştigătoare

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale de duminică, 19 martie, au ieşit din urne numerele 1 reprezentând ziua de emitere (1 februarie) şi 361 reprezentând valoarea bonurilor câştigătoare - între 361 şi 361,99 lei.

Liviu Dragnea: Grindeanu să discute cu Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor. Să vorbeşti în martie de tăieri... e cam grăbit

Premierul Sorin Grindeanu trebuie să aibă o discuţie cu ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, în legătură cu afirmaţiile acestuia privind tăierile de cheltuieli care, fiind făcute în luna martie, sunt cam „grăbite”, a declarat, duminică, liderul PSD Liviu Dragnea.

DIZGRAŢIAŢII. Deţinută, la 70 de ani: Să îmi ajute Dumnezeu să duc viaţa până la sfârşitul pedepsei

1.390 de femei sunt încarcerate la această oră în penitenciarele din România şi aproape jumătate din ele se află la Târgşor. Despre condiţiile de acolo, cum supravieţuieşte o poveste de dragoste după gratii şi care sunt şansele de a mai trăi normal,aflaţi într-un material al campaniei #DIZGRAŢIAŢII.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici