Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

89 afișări

Peste 50 de percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări din Caraş-Severin

Procurorii DIICOT efectuează, miercuri dimineaţa, 55 de percheziţii în zona Bocşa, din judeţul Caraş-Severin, la suspecţi de contrabandă cu ţigări, 36 de persoane urmând să fie aduse la audieri, într-un dosar în care prejudiciul depăşeşte 100.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Justiţiei va anunţa miercuri concluziile evaluării şefilor de parchete

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, va anunţa, miercuri, care sunt concluziile evaluării şefilor de parchete, după ce acesta a avut discuţii cu Augustin Lazăr şi cu Laura Codruţa Kovesi.

Prinţul Charles, DECORAT de preşedintele Klaus Iohannis cu "Steaua României" în grad de Mare Cruce

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora miercuri pe Prinţul Charles cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Mare Cruce, "în semn de preţuire pentru activitatea Prinţului de Wales în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume", a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Mircea Băsescu rămâne în ÎNCHISOARE. Tribunalul Constanţa a admis contestaţia DNA

Tribunalul Constanţa a admis, miercuri, contestaţia formulată de DNA împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia care, în 16 februarie, hotărâse că Mircea Băsescu, poate fi eliberat condiţionat din închisoare. Decizia este definitivă şi fratele fostului preşedinte rămâne în Penitenciarul Poarta Alba.

Salariul minim ajunge la 44% din venitul mediu. Raportul ideal este de 50%. Polonia, Ungaria sau Slovenia stau mai bine decât România

Raportul ideal pentru România între salariul minim brut pe economie şi cel mediu este de 50%, prag care maximizează beneficiile în economie şi societate, piaţa locală apropiindu-se în prezent de un nivel de 44%, mult mai ridicat decât în urmă cu zece ani, dar încă inferior celor din Polonia, Slovenia, Ungaria, Letonia şi Lituania, potrivit studiului „Salariul minim ca instrument de politici publice – pro sau contra?“, realizat de Cristian Socol şi Marius Marinaş pentru Friedrich-Ebert-Stiftung România.

Theresa May a semnat scrisoarea prin care se declanşează procedura formală de Brexit

Premierul britanic Theresa May a semnat scrisoarea oficială pentru activarea Articolului 50 al Tratatului de la Lisabona, declanşând astfel procedura formală de separare a Marii Britanii de Uniunea Europeană, relatează BBC News online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici