Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

75 afișări

Nicuşor Dan: Termenul de obţinere a autorizaţiei de securitate la incendiu se prorogă până la 30 septembrie

Termenul până la care poate fi obţinută autorizaţia de securitate la incendiu a fost prelungit până la 30 septembrie 2017, potrivit liderului USR, Nicuşor Dan.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, după evaluarea conducerilor DNA şi a Parchetului General: Nu este oportună declanşarea mecanismului de revocare a lui Lazăr şi Kovesi/ Raport: Rezultatele negative pot aduce în discuţie revocarea şefilor parchetelor

Tudorel Toader a declarat, miercuri, după evaluarea conducerilor Parchetului General şi DNA că momentan nu este oportună declanşarea mecanismului de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr şi a procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar cele două instituţii vor fi monitorizate.

Traian Băsescu: Tudorel Toader, un marţafoi pliat pe interese. Evaluare profesionistă, concluzie de slugă

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, după discursul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind activitatea procurorului general, Augustin Lazăr şi a şefei DNA, Codruţa Kovesi, că evaluarea făcută a fost “profesionistă”, însă, “concluzia a fost de slugă”.

EXCLUSIV Ministerul Finanţelor achiziţionează servicii juridice pentru procesul din Suedia, cu fraţii Micula. Aceştia vor să execute silit bunurile deţinute de România din această ţară

Ministerul Finanţelor a lansat o invitaţie de participare pentru achiziţia de servicii de asistenţă şi reprezentare juridică a României în Regatul Suediei, care vizează unul dintre procesele cu fraţii Micula. Aceştia vor să execute silit bunurile deţinute de România în Suedia.

Brexitul şi interesele speciale ale statelor membre ale UE. România ar putea avea de jucat unul dintre cele mai dificile roluri.

#DIZGRAŢIAŢII De ce pleacă un gardian după 26 de ani din sistem: Nu mai câştig decât stres - GALERIE FOTO, VIDEO

În 2016, aproape 2.000 de angajaţi din penitenciare au părăsit sistemul, iar anul acesta se aşteaptă ca exodul să continue, fiind penitenciare unde un singur gardian se ocupă de paza a 300 de deţinuţi. Dan Vlădescu, un agent cu o vechime de 26 de ani în sistem, a vorbit despre realităţile din sistem.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici