Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

111 afișări

FOTO, VIDEO Teleorman: Intervenţie DIFICILĂ, în curs, pentru salvarea unui copil de doi ani căzut într-un puţ de mare adâncime. Arafat: Am trimis un aparat experimental pentru intervenţii în locuri foarte înguste

Un copil de 2 ani din Balta Sărată, judeţul Teleorman, este salvat de serviciile de intervenţie după ce a căzut într-o fântână adâncă. El se află la o adâncime de 16 metri, poziţionat pe pompa cu care se scoate apă şi este conştient.

FOTO Zeci de localităţi din judeţul Galaţi, fără curent de aproape o săptămână

Un număr de 52 de localităţi din Galaţi sunt în continuare fără electricitate după ce vremea rea s-a abătut, în perioada 19 - 21 aprilie, asupra judeţului. În plus, alunecarea de teren din satul Izvoarele a avansat cu încă 30 de centimetri.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg cere ajutorul Parchetului ICCJ să preia dosarul AVALANŞEI din Retezat şi invocă complexitatea cazului/ Parchetul General a preluat dosarul

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg au cerut Parchetului instanţei supreme să preia dosarul deschis în urma avalanşei din Retezat în care şi-au pierdut viaţa copiii Dor Geta Popescu şi Erick Gulacsi, din cauza complexităţii cauzei, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Parchetul General a preluat dosarul avalanşei din Munţii Retezat.

Marius Vulpe, directorul ANP: Un penitenciar de 1000 de locuri costă 140 milioane euro. E nevoie de opt penitenciare

Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Marius Vulpe, a declarat, marţi, într-o dezbatere desfăşurată la Senat, că un penitenciar de 1000 de locuri, modern, ar costa 140 de milioane de euro, fiind nevoie de 8 astfel de penitenciare pentru a eluda presiunea deciziei CEDO.

Marius Peştină, ANAF: De la 1 iulie 2019, casele de marcat vor transmite informaţii către ANAF/ Creşte numărul vânzătorilor şi servisanţilor de case de marcat

La 1 iulie 2019 ar putea să devină funcţional sistemul prin care casele de marcat vor fi conectate la serverul ANAF şi vor transmite informaţiile de pe bonurile fiscale, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Peştină, director general, Direcţia Generală de Tehnologie a Informaţiei din cadrul ANAF.

Deputaţii au modificat Codul Penal. Sintagma "Conflict de interese", înlocuită

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul care modifică articolele 301 şi 308 din Codul Penal, înlocuind sintagma "Conflictul de interese" cu "Folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane" şi eliminând trimiterea la articolul 301 din articolul 308.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici