Medicul Adrian Marinescu, Exclusiv la „Marius Tucă Show”, despre Marcel Pavel: „Testul pentru Covid-19 este pozitiv”

  • Medicul Adrian Marinescu: ” Vorbim despre o infecţie confirmată!”
  • Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu sute de persoane
  • Artistul este internat la Institutul „Matei Balş”
1434 afișări

Declaraţii în exclusivtate, despre Marcel Pavel, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ”Marius Tucă Show”. Medicul Adrian Marinescu a confirmat că artistul este infectat cu noul coronavirus, în urma testelor efectuate la Institutul "Matei Balş", acolo unde acesta este deja internat. Doctorul nu a putut da însă detalii despre starea acestuia.

„Testul e pozitiv, l-am verificat. Fără dubiu este vorba despre o infecţie confirmată. (...) În „Matei Balş” este singurul test şi este clar pozitiv.”, a declarat telefonic domnul dr. Adrian Marinescu.

Recent, artistul a fost prezent pe platoruile de filmare ale unei emisiuni şi a intrat în contact cu sute de oameni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici