Video Nunţile viitorului: COVID-19 nu e pe lista de invitaţi! Povestea unor tineri care şi-au unit destinele pe Zoom. VIDEO

  • Doi tineri din Texas s-au căsătorit pe ZOOM
  • Doug şi Jami aveau nunta programată pe data de 23 mai, însă pandemia le-a anulat şansa de a celebra evenimentul tradiţional
  • La nunta online au fost prezenţi membrii familiilor celor doi proaspeţi însurăţei
8558 afișări

Pandemia a schimbat felul în care învăţăm, muncim, ne distrăm sau.... ne căsătorim. De teamă că restricţiile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului le-ar putea anula nunta, doi tineri din Texas s-au căsătorit pe ZOOM. Iniţial, Doug şi Jami programaseră nunta pe data de 23 mai. Deşi nu mai locuiseră niciodată împreună, tinerii şi-au petrecut autoizolarea în cuplu, iar asta i-a determinat să îşi unească destinele online, mai devreme decât plănuiseră.

„Când am văzut ce se întâmplă, am zis <<Hai să ne căsătorim, nu o să lăsăm acest virus să ne strice nunta!>>” au povestit cei doi.

Cuplul a chemat un preot care i-a cununat în sufragerie, în timp ce prietenii şi familia asistau online prin ZOOM. Până şi obiceiul darului a fost adaptat noii realităţi. Întrebaţi unde să le fie pus darul, ei au răspuns: „O să vă trimitem contul.”

Chiar dacă restricţiile se vor relaxa, e greu de crezut că vom mai putea avea parte de nunţi cu sute de invitaţi. Aşa că viitorii soţi au de ales între a face o nuntă foarte restrânsă, cu doar 8 persoane, fie a avea una la distanţa, online, cu ceva mai multi invitaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici