Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

106 afișări

Liviu Dragnea, despre schimbarea becului la SIPA: E ca bancul cu 5 miliţieni, pe vremea lui Ceauşescu

Constituirea unei comisii care a schimbat, în 2013, un bec la arhiva SIPA, aşa cum a declarat fostul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc, nu e o „chestie serioasă”, a precizat, joi, liderul PSD Liviu Dragnea, care a făcut o paralelă cu bancul cu 5 „miliţieni”, de pe vremea lui Ceauşescu.

Monica Macovei: Solicit declasificarea arhivei SIPA şi o anchetă privind scurgerea de informaţii

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a declarat, joi, că îi va da în judecată pe cei care au spus minciuni despre activitatea sa, solicitând începerea unei anchete privind scurgerea de informaţii clasificate din Ministerul Justiţiei şi verificarea neregulilor semnalate în raportul din 2008.

BREAKING NEWS Dorin Chirtoacă a fost reţinut sub acuzaţia de acte de corupţie

Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău, a fost reţinut pentru 72 de ore, în cursul nopţii de joi spre vineri, sub acuzaţia de acte de corupţie, relatează publicaţiile Unimedia şi Jurnal de Chişinău.

#DIZGRAŢIAŢII Scrisoarea unui deţinut către autorităţi: Închisoarea este iadul unde demonii conduc

Încarcerat de mai bine de cinci ani, Bogdan Bujor, un tânăr condamnat pentru că ar fi pus la cale un omor, a redactat o scrisoare deschisă adresată tuturor instituţiilor şi oamenilor interesaţi să afle adevărul despre viaţa din spatele gratiilor şi despre cum sunt trataţi deţinuţii, de fapt.

Washington Post: Ginerele lui Donald Trump, investigat de FBI pentru legăturile cu Rusia

Ginerele preşedintelui american Donald Trump Jared Kushner este cercetat de Biroul Federal de Investigaţii pentru legăturile cu cu Rusia, au declarat pentru Washington Post surse apropiate anchetei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici