Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

296 afișări

GREVA controlorilor de trafic de pe aeroporturile din Romania a început la ora 9.00: O treime din zboruri sunt asigurate, mai multe curse, anulate sau au întârzieri. Protestul a ajuns la instanţă. Judecătorii vor decide dacă este legal LIVE TEXT

Conducerea ROMATSA cere Tribunalului Bucureşti să decidă dacă greva controlorilor de trafic aerian, programată marţi, începând cu ora 9.00, este legală. Acţiunea a fost înregistrată pe rolul instanţei joi, termenul fiind stabilit marţi, la ora 8.30. Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian (ATSR) nu renunţă la greva generală programată pentru marţi, începând cu ora 9.00, pe termen nelimitat, astfel că zborurile vor fi blocate. Sindicatele au ieşit luni de la discuţiile cu Ministerul Transporturilor şi au anunţat că negocierile au eşuat.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: Legea salarizării, în vigoare de la 1 iulie sau 1 august dacă Iohannis nu o promulgă

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, luni, că dacă preşedintele Klaus Iohannis va retrimite legea salarizării bugetare în Parlament proiectul de lege va intra în vigoare fie la data de 1 iulie, dacă Legislativul „se va mişca suficient de repede”, fie cu data de 1 august.

GALERIE FOTO, VIDEO Daniel Constantin şi-a lansat Pro-România, un partid de centru, cu accente patriotice

Daniel Constantin şi-a lansat, luni seara, pe terasa unui hotel, situat între vilele din Domenii, aproape sediului central al ALDE, în prezenţa a aproximativ o sută de persoane, un proiect politic ”#altfel” - ProRomânia, un partid de centru, dar şi cu accente patriotice.

Theresa May face apel la sprijin pentru contracararea unei atitudini agresive a UE faţă de Brexit

Premierul britanic Theresa May va reitera marţi ideea unui parteneriat puternic pentru contracararea unei ”atitudini agresive a UE” în ceea ce priveşte Brexitul, în încercarea de a recâştiga încrederea politică înainte de alegerile din data de 8 iunie, informează Reuters.

GALERIE FOTO, VIDEO Prinţul Charles a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii “Babeş-Bolyai”

Prinţul Charles a primit, luni, titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca. Prinţul de Wales a fost servit cu pâine şi sare de doi studenţi îmbrăcaţi în costume populare, iar rectorul a spus că acesta “a devenit protectorul Transilvaniei şi al României”.

Semnal de alarmă dat de patronate: Legea salarizării va determina o migraţie a forţei de muncă din sectorul privat în sectorul public

Legea salarizării bugetarilor, aflată în prezent în discuţii în Parlament, va conduce la o accentuare a migraţiei angajaţilor de la privat la stat pe fondul salariilor mai mari, spun reprezentanţii Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Un gest al omului enervează câinii. Ce nu trebuie făcut

Ştim că îţi iubeşti câinele, este şi normal, dar este foarte posibil ca acestuia să nu îi placă îmbrăţişările, conform unui studiu recent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici