Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

88 afișări

Mihai Tudose, singurul care ar fi acceptat propunerea lui Dragnea de a fi premier. Şedinţa CEx al PSD decide prin vot nominalizarea LIVE TEXT

Liviu Dragnea a anunţat înainte de a intra în şedinţa CEx PSD că în momentul de faţă coaliţia de guvernare are 5-6 variante pentru funcţia de premier. Carmen Dan este una dintre acestea. PSD şi ALDE vor decide luni dimineaţa mandatul cu care merg la consultările de la Cotroceni.

PNL şi PMP, discuţii despre coalizarea Opoziţiei. Ludovic Orban: Am avut întâlniri cu partidele din opoziţie; Formarea unei noi majorităţi, foarte dificilă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut luni o întâlnire cu preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac pentru a discuta posibilitatea formării unei majorităţi în Parlament care ar putea susţine un premier de dreapta, au declarat surse parlamentare pentru MEDIAFAX.

Un american student la Medicină în Constanţa, bănuit de viol şi agresiune sexuală, prins. Victimele erau drogate

Un cetăţean american, student la o universitate din Constanţa, bănuit că a comis infracţiuni de viol şi agresiune sexuală, drogându-şi victimele, a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa, după acţiunea unui investigator sub acoperire.

Subiecte BACALAUREAT 2017. PROBA de română. Primul examen scris pe care îl dau elevii de clasa a XII-a

Luni are loc prima probă scrisă a bacalaureatului 2017, cea la limba şi literatura română. A doua probă de la BAC 2017 este cea de profil, adică la matematică sau istorie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici