Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

206 afișări

FOTO, VIDEO | ALERTĂ în Bihor. O persoană a murit şi alte 16 au fost rănite, în urma unei furtuni, într-un camping de lângă Bulz/ Printre răniţi, un bebeluş/ Poliţiştii fac anchetă pentru moarte violentă

O persoană a murit şi 16 au fost rănite, dintre care trei se află în stare gravă, după ce în localitatea Bulz, judeţul Bihor, o furtună puternică a surprins un grup de turişti, într-un camping. Răniţii au fost transportaţi la spital.

Statutul poliţistului, discutat de sindicate cu ministrul Afacerilor Interne şi cu premierul Tudose, după ce un agent de poliţie a fost ucis în gara din Brudujeni

Sindicatele din poliţie discută, luni, cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi cu premierul României, Mihai Tudose, despre statutul poliţistului. Întâlnirile vin ca urmare a uciderii unui poliţist în gara din Brudujeni.

Hemoragia de medici continuă în pofida majorărilor salariale. Spitalul Judeţean Argeş suspendă temporar internările la oncologie

Criza de personal din sănătate determină conducerea Spitalului Judeţean Argeş să suspende temporar internările în secţia de oncologie, astfel că în următoarele trei luni bolnavii de cancer din Argeş sunt îndrumaţi spre secţiile de specialitate în funcţie de tipul afecţiunii pe care o au sau spre alte unităţi spitaliceşti din judeţ.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Numărul extras, 70, arată care vor fi cei 100 de câştigători

Duminică, 23 iulie, a fost fi organizată a doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 iunie, la care au participat bonurile emise în perioada 1-31 mai. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

Cel puţin 35 persoane, ucise în urma unui atac cu un vehicul-capcană în Afganistan/ Bilanţul victimelor, în creştere

Cel puţin 35 de persoane au fost ucise şi alte 40 rănite după explozia unui vehicul-capcană în capitala afgană, Kabul, informează oficialii, citaţi de Reuters.

Proteste la Moscova: trei persoane au fost reţinute

Aproximativ o mie de oameni au protestat, duminică, la Moscova împotriva măsurilor luate de Guvernul rus privind extinderea controlului asupra mediului online, iar trei manifestanţi au fost reţinuţi, relatează France 24.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici