Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

429 afișări

O maşină în care se aflau nouă oameni a căzut în râul Dâmboviţa. Trei persoane au murit | GALERIE FOTO

O maşină în care se aflau nouă oameni a căzut, luni dimineaţa, în râul Dâmboviţa, la intersecţia Splaiul Dudescu cu Şoseaua de Centură a Capitalei. Trei persoane, printre care o fetiţă de opt ani, au murit, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Mai mult de 5000 de persoane din Prahova au rămas fără curent electric în urma unei furtuni puternice

Peste 5000 de persoane au rămas duminică seară fără energie electrică în mai multe localităţi din judeţul Prahova, în urma unei furtuni puternice. Liniile de alimentare au fost afectate de copacii căzuţi.

Carmen Dan: Mai sunt 8.400 de angajaţi ai Ministerului de Interne, care îndeplinesc condiţiile de pensionare anul acesta

Peste 8.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne îndeplinesc, în 2017, condiţiile necesare de pensionare, iar o statistică arată că anul acesta au părăsit sistemul, până în prezent, peste 4.000 de persoane, potrivit ministrului Carmen Dan.

Protest în Piaţa Victoriei, faţă de Legea vaccinării | Părinţi: "Am venit pentru că vrem să fim liberi" , "Copiii mei nu sunt proprietatea statului!" | FOTO

Aproximativ 200 de persoane au protestat duminică, pentru câteva ore, în Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de obligativitatea vaccinurilor. Oamenii susţin că legea care le impune să-şi imunizeze copiii le îngrădeşte dreptul la libertate.

Referendum intern USR: 52.7% din voturi pentru poziţionarea faţă de redefinirea familiei

52,7% dintre membrii Uniunii Salvaţi România au votat pentru o poziţionare a partidului privind iniţiativa de modificare a Constituţiei iniţiată de Coaliţia pentru Familie. Rezultatul va fi validat în BPN al partidului care se reuneşte luni.

Ce monştri se ascund în spatele creşterii economice: la nivel naţional, doar 1 din 4 tineri merg la şcoală sau au un job; în Teleorman, doar 35% dintre cei apţi de muncă lucrează în fiecare zi

Economia României creşte cu peste 5% pe an, cu o creştere a industriei de 8%, date pentru care alte ţări ar face orice ca să le aibă, scrie Ziarul Financiar.

Surpriza UE pentru România. Câţi refugiaţi au fost trimişi în ţara noastră, în baza cotelor obligatorii

România ar fi trebuit să găzduiască până în acest an peste 4.000 de refugiaţi ajunşi în Grecia şi Italia dinspre Africa şi Orientul Mijlociu, conform mecanismelor de relocare stabilite în 2015 de Comisia Europeană – aşa-numitele „cote obligatorii” de refugiaţi, cărora România li s-a opus şi a refuzat să le voteze, asemenea Ungariei, Cehiei şi Slovaciei, scrie Gandul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici