Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

804 afișări

De ce sunt primarii supăraţi pe revoluţia fiscală: La Primăria Capitalei, după reducerea impozitului pe salarii de la 16% la 10%, se vor pierde un miliard de lei anual | INFOGRAFIC

După reducerea impozitului pe salarii de la 16% la 10%, bugetele locale pierd aproximativ şapte miliarde de lei anual, adică 12% din veniturile de la nivelul anului trecut. Pentru comparaţie, Primăria generală a Bucureştiului ar pierde un miliard de lei pe an.

Protestatarii s-au strâns din nou în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Ce au spus oamenii, nemulţumiţi de adoptarea OUG privind modificările fiscale / Unii manifestanţi au adus hârtie igienică

Sute de protestatari au fost prezenţi miercuri seară în Piaţa Victoriei din Bucureşti, nemulţumiţi de adoptarea ordonanţei de urgenţă privind măsurile fiscale. Oamenii au protestat în faţa Guvernului şi în timpul şedinţei în care s-a adoptat OUG.

CSM discută în şedinţa de joi proiectul legilor justiţiei, modificat în Parlament

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii discută, în şedinţa de joi, proiectul de modificare a legilor justiţiei asumat de coaliţia PSD-ALDE, urmând a da un aviz consultativ. Până acum, parchetele şi mai multe adunări generale ale unor instanţe au respins proiectul.

Generalul Dumitru Iliescu va fi audiat, miercuri, pentru a doua oară în Comisia SRI

Fostul şef al Serviciului de Protecţie şi Pază, Dumitru Iliescu, va fi audiat pentru a doua oară în cadrul Comisiei parlamentare de control al SRI, prima audiere având loc pe 25 octombrie, când a relatat comisiei că a primit informaţii despre activităţile conducerii SRI.

Trei membri ai reţelei teroriste Stat Islamic au trecut prin România în drumul spre Siria - presă

Trei militanţi islamişti au trecut prin România în drumul spre Siria, unde au devenit membri ai reţelei teroriste Stat Islamic, le-a declarat unul dintre ei anchetatorilor din Irak, unde este arestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici