Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

652 afișări

Angajaţii Penitenciarului Vaslui refuză să mai intre la serviciu/ Ministrul Toader: Luni merg acolo. Finalizăm un act normativ ca să plătim orele suplimentare

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor cere intervenţia urgentă a ministrului Justiţiei, în condiţiile în care jumătate din angajaţii Penitenciarului Vaslui refuză să mai intre la serviciu, din cauza lipsei de personal şi a orelor suplimentare neplătite. UPDATE: Ministrul Justiţiei a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că luni va merge la Penitenciarul Vaslui, precizând că ministerul va finaliza un act normativ pentru plata orelor suplimentare.

Primarul suspendat al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, vrea să scape de sub controlul judiciar, pentru a participa la funeraliile Regelui Mihai: E o legătură personală pe care o pot demonstra

Primarul suspendat al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, rămâne sub control judiciar pentru încă 30 de zile, în urma unei decizii luate joi de către magistraţii Judecătoriei Chişinău, dar Chirtoacă vrea să participe la funeraliile Regelui Mihai I al României, relatează site-ul Unimedia.

Cod galben de ceaţă în şapte judeţe, majoritatea din centru

Şapte judeţe, majoritatea din centrul ţării, se află vineri sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Peste 45.000 de oameni au manifestat la Bruxelles în favoarea independenţei Cataloniei/ Puigdemont: Catalonia vrea să existe sub forma unui stat democratic

Peste 45.000 de oameni au manifestat joi, în Bruxelles, în favoarea independenţei Cataloniei, iar fostul lider catalan Carles Puigdemont a afirmat că poziţia UE faţă de criza catalană scoate în evidenţă adevărata faţă a Europei, relatează Politico.eu.

Beata Szydlo şi-a depus demisia din funcţia de prim-ministru al Poloniei

Beata Szydlo şi-a depus, joi, demisia din funcţia de prim-ministru al Poloniei, urmând să fie înlocuită de către Mateusz Morawiecki, actual vicepremier şi ministru de Finanţe, a anunţat Partidul Lege şi Justiţie (PiS), informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Cristiano Ronaldo a câştigat Balonul de Aur 2017

Lupta pentru Balonul de Aur a devenit, din 2008, o afacere între cei mai importanţi fotbalişti ai Europei în ultimii ani: Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Ultimul câştigător al trofeului, în afara celor doi, a fost brazilianul Kaka, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici