Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

775 afișări

Firma Tel Drum, trimisă în judecată de DNA pentru fraudă cu fonduri europene

Firma Tel Drum a fost trimisă în judecată de DNA, alături de reprezentanţii acesteia, Petre Pitiş, Mircea Vişan, Florea Neda, dar şi de o altă societate - SC WFA Impex SRL - şi reprezentantul ei, Florian Ion, acuzaţiile fiind de fraudă cu fonduri europene, respectiv complicitate.

Organizaţiile civice, după întâlnirea cu Tudose privind Legile Justiţiei: Protestele continuă până vor fi stopate modificările la legislaţia penală

Reprezentantul Iniţiativa România, Mihai Poliţeanu, a precizat, miercuri, după întrevederea cu premierul Mihai Tudose, că întâlnirea cu acesta pe tema legilor Justiţiei nu a fost „îmbucurătoare” şi că, în consecinţă, protestele vor continua până vor fi stopate modificările la legislaţia penală.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Comisia de la Veneţia a spus că trebuie prag mare la abuz. Şi ministrului i s-a spus / Ce spun alţi social-democraţi / Reacţia Opoziţiei

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a explicat, miercuri, iniţiativa de a impune suma de 200.000 de euro drept prag pentru infracţiunea de abuz în serviciu, precizând că şi Comisia de la Veneţia a spus că este necesară o sumă mare, lucru pe care l-ar şti şi ministrului Justiţiei.

Cod galben de vânt în mai multe judeţe din România

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de vânt, valabilă pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad, dar şi pentru regiunile montane.

Controverse în Turcia, din cauza unui decret care conferă imunitate pe criterii politice / Opoziţia evocă riscul războiului civil

Administraţia Recep Tayyip Erdogan a emis un decret controversat care le oferă imunitate juridică activiştilor ce au intervenit pentru blocarea complotului din iulie 2016, dar specialiştii în drept avertizează că măsura ar putea genera noi violenţe, iar opoziţia a evocat riscul războiului civil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici