Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

77 afișări

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat în această dimineaţă că se va întâlni cu prim-ministrul Viorcia Dăncilă azi. El îi va prezenta acesteia concluziile privind consecinţele recursului compensatoriu şi posibile soluţii.

Eugen Teodorovici va prezenta, azi, priorităţile României în domeniul financiar în faţa Comitetului pentru Afaceri Economice şi Monetare din Parlamentul European. Totodată ministrul Finanţelor va avea o întâlnire cu preşedintele Eurogroup, ministrul portughez al finanţelor, Mário Centeno, şi va participa la reuniunea Eurogroup în format extins.

Cristian Mihai Dide, protestatarul care intră des în conflict cu Jandarmeria, a amplasat ieri, în Piaţa Victoriei din Capitală, o pancartă în mijlocul unui morman de zăpadă, pe care era proiectat un mesaj împotriva primarului Gabriela Firea.

Astăzi este cea mai deprimantă zi din acest an, cunoscută şi ca "Blue Monday". Cea de-a treia zi de luni a anului este considerată a fi cea mai deprimantă zi a anului. La această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.

Israelul a atacat Siria azi noapte. Armata israeliană a anunţat că a condus mai multe atacuri aeriene în noaptea de duminică spre luni, care au vizat forţele de securitate iraniene şi forţele aeriene siriene din apropierea capitalei Siriei, Damasc, relatează BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici