Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

167 afișări

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a anunţat că proiectul de buget pe anul 2019 este finalizat şi va fi prezentat în detaliu marţi, iar pe 5 sau 6 februarie, atunci când Parlamentul îşi ia reia activitatea, va fi dezbătut.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se întruneşte azi şi are pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru alegerea procurorului-şef al Secţiei pentru investigarea magistraţilor. Adjunctul Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obţinut cel mai mare punctaj.

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă timp de două ore pe cinci linii din Gara de Nord, au anunţat reprezentanţii CFR SA. Din această cauză s-au înregistrat întârzieri ale trenurilor atât la sosiri, cât şi la plecări.

Accident grav în Caraş- Severin în această dimineaţă. Un autocar în care se aflau 23 de pasageri a fost implicat a fost lovit de maşină care a pătruns pe contrasens. Şoferul autoturismului a murit în urma impactului, iar trei persoane au fost rănite.

Cel puţin zece persoane au fost ucise şi două rănite în urma unui schimb de focuri între două organizaţii criminale din statul Guerrero, situat în sud-vestul Mexicului, au anunţat oficialii guvernamentali.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici