Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

94 afișări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, este aşteptată să decidă azi, dacă declară epidemie de gripă în România, după publicarea datelor de la Institutul Naţional pentru Sănătate Publică. Numărul deceselor în acest sezon a ajuns deja la 47.

Ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici va fi audiat azi în Comisia Economică din Senat cu privire la impactul măsurilor fiscal-bugetare introduse prin Ordonanţa de urgenţă care prevede instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi fiscal-bugetare. Tot la şedinţa de marţi este aşteptat şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Primul termen al procesului în care Ministerul Apărării Naţionale solicită anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, are loc azi la Curtea de Apel Bucureşti.

MAE anunţă că, de la 3 februarie, transportatorii care tranzitează Ungaria vor fi obligaţi să introducă noi informaţii în sistemul de colectare a taxelor de drum HU-GO, precum marca autovehicului, certificatul de înmatriculare şi anul fabricaţiei, pentru verificarea încadrării în normelor de poluare.

Preşedintele american Donald Trump şi Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, au decis că discursul anual despre „Starea naţiunii” va fi rostit de preşedinte în data de 5 februarie, după ce evenimentul a fost amânat din cauza blocajului guvernamental parţial, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici