Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

103 afișări

Ministerul Sănătăţii a recomandat aseară bucureştenilor să nu folosească apa din reţeaua publică pentru băut, prepararea hranei. Distribuitorul de apă potabilă a utilizat pentru tratarea apei o cantitate mare de clor, după o poluare cu amoniu pe râul Argeş. Apa Nova informează că rezultatele analizelor efectuate în urmă cu câteva ore reconfirmă şi atestă potabilitatea apei distribuită.

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, în această dimineaţă, la Palatul Cotroceni, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. După întâlnire cei doi oficiali au programată o declaraţie comună de presă.

Întâlnire la nivel înalt ăn Bcuureşti. Miniştrii de Externe din statele membre UE vor participa, azi şi mâine la o reuniune informală, cunoscută şi sub numele de Gymnich. Ei vor discuta despre criza politică din Venezuela, dosarul sirian şi relaţia UE-China.

Un număr de 50 de gospodării din judeţul Vâlcea sunt afectate, după ce, în această dimineaţa, drumul care face legătura dintre comunele Clătioara şi Vaideeni s-a rupt din cauza infiltraţiilor.

Asistenţa în domeniul securităţii acordat de Statele Unite Autorităţii Palestiniene este programată să se încheie azi, după ce palestinienii au refuzat finanţarea din cauza îngrijorărilor că ar putea creşte expunerea la legislaţia anti-teroristă din SUA, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici