Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 18 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 18 aprilie 2019.

130 afișări

Procurorul general Augustin Lazăr, al cărui mandat la conducerea Parchetului General expiră pe 27 aprilie, a transmis, aseară, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus dosarul de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii.

Dorel Gheorghe Căprar, preşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, a declarat, cu privire la posibilitatea înfiinţării unei armate europene, că nu este constructiv să pui în faţa unei structuri precum NATO o creaţie despre care nu se ştie dacă va fi funcţională. Interviul integral, pe monitorulapararii.ro.

Un microbuz cu 16 persoane la bord a fost implicat într-un accident, în această dimineaţă, în comuna Merişani din judeţul Argeş, după ce a intrat în coliziune cu un autobuz gol. Trei pasageri ai microbuzului au ajuns la spital.

Ediţia din 2019 a Festivalului Internaţional al Luminii - Spotlight debutează în această seară, la ora 20.00, în Piaţa "George Enescu", cu recitalul francezului Bob Sinclair şi aprinde mai multe spaţii din centrul Capitalei.

Un grup de oameni de ştiinţă din Statele Unite au reuşit să reactiveze funcţiile cerebrale ale unui porc, după patru ore după ce animalul fusese sacrificat, relatează site-ul postului BBC. Rezultatul contrazice astfel ideea privind declinul ireversibil al creierului în câteva minute după ce fluxul de sânge este oprit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici