Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

376 afișări

Mai multe maşini de poliţie au ars în urma unui incendiul în curtea Secţiei 5 de Poliţie Constanţa. Focul a izbucnit iniţial la un microbuz, cel mai probabil aprins cu o brichetă. Reprezentanţii instituţiei spun că maşinile erau scoase din uz.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii are, azi, din nou, pe ordinea de zi, validarea rezultatelor concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în condiţiile în care precedentele trei şedinţe au fost boicotate.

Primul CEx al PS, după Congres, se va reuni, azi, la Vila Lac 1, de la ora 18.00. Surse din formaţiune au declarat, pentru MEDIAFAX că o temă ar putea fi convocarea Congresului pentru desemnarea prezidenţiabilului.

Camerei Deputaţilor va vota, azi, decizional, proiectul de lege prin care votul în Diaspora pentru alegerile prezidenţiale este extins la trei zile. Iniţiativa mai prevede ca votul în România şi în Diaspora să fie extins până la ora 24.00, în cazul în care există cetăţeni în secţia de votare.

Preşedintele în funcţie al Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ieri că există "un mare semn de întrebare" dacă Parlamentul European va aproba nominalizările la conducerea instituţiilor europene, informează site-ul de ştiri Politico. Tusk a salutat nominalizarea Ursulei von der Leyen la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene: "Sunt foarte fericit pentru asta. La urma urmei, Europa este o femeie. Cred că a meritat să aşteptăm pentru un astfel de rezultat".

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici