Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 7 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 7 iunie 2019.

78 afișări

Comitetul Executiv al PSD se va întruni, azi, începând cu ora 11:00. Printre subiectele de discuţie se numără remanierea guvernamentală, inclusiv înlocuirea vicepremierului Viorel Ştefan, după ce acesta şi-a dat demisia din funcţie pentru a activa la Curtea de Conturi Europeană.

MAE susţine, în raportul privind votul din Diaspora trimis premierului, că printre factorii care au dus la cozile formate la votul la europarlamentare se numără suprapunerea referendumului cu europarlamentare şi ”acţiuni coordonate de aducere la vot a unui număr mare de cetăţeni cu 5-6 autocare”.

Românii au ajuns la cel mai înalt nivel de bogăţie de după 2008, avuţia fiind de 435 mld. Euro, scrie azi Ziarul Financiar. Avuţia netă medie a unui român, adică avuţia financiară plus cea imobiliară minus datoriile la bănci, depăşeşte 22.000 de euro.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a declarat că ar prefera să îl vadă pe Donald Trump "în închisoare", decât destituit, au informat surse din cadrul Partidului Democrat, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

Majoritatea statelor din Uniunea Europeană ar putea susţine încă o amânare a procesului de Brexit, indiferent de cine va deveni viitor premier al Marii Britanii, a informat azi o sursă, citată de publicaţia The Times.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici