Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

76 afișări

Un grup de supravieţuitori Colectiv au trimis o scrisoare Vioricăi Dăncilă şi ministrului Sorina Pintea prin care cer înfiinţarea unui Mecanism Naţional de Intervenţie de Urgenţă în Cazul accidentelor cu Victime Mari Arşi. Semnatarii spun că azi nu este respectat nici măcar dreptul la viaţă prin condiţiile care pot fi oferite unor astfel de pacienti

Corina Creţu trebuie să se decidă dacă este comisarul UE sau al PNL, a susţinut deputatul Ioan Dîrzu, lider al PSD Alba. Social democratul ii cere lui Cretu să spună dacă politica de absorbţie a fondurilor se face cu Guvernul sau ”doar cu unii primari PDL,la cafea şi recepţii scumpe”.

Audierile pentru CNA, Agerpres şi şefia ASF au fost amânate pentru săptămâna viitoare. Decizia vine ca urmare a solicitării din partea PNL şi UDMR de amânare a votului deoarece formaţiunile trebuie să participle la Congresul PPE.

Un număr de 191 de angajaţi ai Penitenciarului Codlea, din judeţul Braşov, şi-au câştigat sporurile salariale aferente anilor 2013 – 2016. Decizia Curţii de Apel Braşov este definitiă, iar banii vor fi primiţi eşalonat.

Cetăţenii americani sunt chemaţi azi la urne în alegeri legislative parţiale şi regionale, scrutinul fiind considerat un test pentru preşedintele Donald Trump. În scrutin vor fi desemnaţi 35 de membri ai Senatului (din totalul de 100) şi toţi cei 435 de membri cu drept de vot ai Camerei Reprezentanţilor. În plus, vor avea loc alegeri regionale şi locale în zeci de state americane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici