Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

273 afișări

Aurelian Bădulescu a declarat că a fost chemat, luni, la Parchetul General, după ce a spus miercuri seară că a minţit procurorii care anchetează violenţele de la protestul din 10 august 2018. Viceprimarul subliniază că nu poate confirma, în prezent, dacă a fost ordin ca jandarmii să fie violenţi.

MAI precizează, în privinţa migranţilor blocaţi pe o navă în apele teritoriale italiene preluaţi de România, că decizia aceasta, deşi nu este fermă, vine ca o confirmare a principiului solidarităţii membrilor UE pentru gestionarea fenomenului migraţionist.

Consiliul Concurenţei a dat amenzi foarte mari pentru mai multe hipermarketuri pentru că s-ar fi înţeles asupra preţurilor. Amenda este în valoare totală de 87.713.336 lei (aprox. 18,8 milioane euro), informează autoritatea pentru concurenţă.

Câinele care va face parte din prima unitate canină de avalanşă din Prahova, pentru care salvamontiştii căutau un nume pe Facebook, se va numi Carp, adică „dac liber” sau numele celei mai abrupte pârtii omologate din România.

Tânărul de 32 de ani, din Sânandrei, judeţul Timiş, care, în această dimineaţa, a decapitat un bărbat, a fost reţinut de poliţişti imediat după ce a comis crima. Acesta a fost observat de poliţişti în timp ce se plimba pe o stradă din localitate cu drujba în mână.

Biroul procurorului special Robert Mueller a informat că un grup de hackeri ruşi ar fi furat dovezi cu scopul de a afecta ancheta privind o firmă acuzată că ar fi sponsorizat propaganda rusă din timpul alegerilor prezidenţiale din 2016, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici