Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

46 afișări

Elevii nu vor mai avea parte de vacanţa intersemestrială din luna februarie, potrivit unui anunţ al ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Astfel, vacanţa de iarnă va dura între 21 decembrie 2019 - 12 ianuarie 2020 şi va avea o durată de 3 săptămâni, fiind şi vacanţă intersemestrială.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să anuleze condamnarea la trei ani de închisoare a fostului senator PSD Dan Şova în procesul CET Govora, apelul în acest dosar urmând să se rejudece.

Ministerul Energiei a solicitat o prorogare a taxelor pentru companiile din energie, cele care au fost introduse prin OUG nr. 114/2018, pentru un an, a anunţat Doru Vişan, secretar de stat.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut, azi, la 3,19% pe an, de la 3,14% pe an luni, arată datele publicate de Banca Naţională a României (BNR).

Rod Rosenstein, adjunct al procurorului general din SUA, care l-a numit pe procurorul special Robert Mueller să coordoneze anchetele privind presupuse contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi, urmează să demisioneze în luna martie, potrivit unui oficial american.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici