Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

588 afișări

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, în această dimineaţă, că va respecta decizia Curţii de Apel Craiova, care i-a respins cererea de revizuire a adopţiei internaţionale în cazul Sorinei. Acesta a mai spus că legea îl obliga să nu stea şi să fie spectator la acest proces.

Adolescentul de 16 ani, filmat în timp ce lovea cu pumnii şi picioarele un copil de 13 ani, pe un câmp din Cugir, judeţul Alba, a fost reţinut de poliţişti. Potrivit Poliţiei Alba, poliţiştii din Cugir l-au reţinut pentru 24 de ore pe adolescent.

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig, din judeţul Satu Mare, a murit, în această dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren, la intersecţia unui drum comunal cu calea ferată. Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că şoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Nouă cetăţeni irakieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, au fost prinşi de poliţiştii de frontier în Vama Calafat. Aceştia se ascundeau într-un microbuz încărcat cu echipamente pentru scufundări, condus de un cetăţean turc.

Cele puţin 35 de persoane au fost rănite uşor după ce un avion de pasageri al companiei Air Canada, care zbura de la Vancouver la Sydney, a fost afectat de o serie de turbulenţe, informează postul BBC News.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici