Video ŞTIRILE OREI 20.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 20.00

152 afișări

Premierul Marii Britanii, Theresa May, vrea să ceară Uniunii Europene renegocierea Acordului pe tema Brexit, afirmă surse guvernamentale de la Londra, deşi Bruxellesul a exclus această posibilitate.

Banca Naţională a României este oricând deschisă la dialog şi nu refuză o invitaţie în acest sens asumată de Parlamentul României în ansamblul său, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR. Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anunţat că săptămâna viitoare, Mugur Isărescu va fi audiat de Comisia Economică şi cea de Buget Finanţe.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a spus, marţi că nu s-a vaccinat contra gripei şi că nu a mai răcit de câţiva ani. Numărul deceselor cauzate de virusul gripal s-a înmulţit în ultimele săptămâni.

Trei curse aeriene care urmau să aterizeze la Iaşi au fost deviate, din cauza ceţii dense, către Suceava şi Bacău. Alte curse înregistrează întârzieri, sălile de plecare fiind pline de pasageri.

Francezul Lucas Pouille, în vârstă de 24 de ani, semifinalist la proaspăt încheiatul Australian Open 2019, a dezvăluit că i s-au oferit bani în România pentru a truca meciuri pentru pariuri sportive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici