Sancţiune severă pentru dinamovistul Abdallah după cartonaşul roşu primit în meciul cu FC Botoşani

  • Abdallah, jucătorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, şi-a aflat marţi sancţiunea din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după eliminarea din meciul cu FC Botoşani.
  • Francezul l-a accidentat involuntar la cap pe Romario Benzar.
  • El va fi suspendat şase etape şi va plăti o penalitate sportivă.
917 afișări
Imaginea articolului Sancţiune severă pentru dinamovistul Abdallah după cartonaşul roşu primit în meciul cu FC Botoşani

Abdallah, în partea dreaptă. Sursa foto: Mediafaax Foto

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a anunţat marţi o serie de sancţiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah.

În partida cu FC Botoşani, din deplasare, Abdallah l-a lovit involuntar cu piciorul în cap pe Romario Benzar, care a avut nevoie de intervenţia echipajului medical şi a Serviciului de Ambulanţă, fiind schimbat din cauza rănilor provocate.

Atacantul a fost eliminat, iar marţi a aflat sancţiunea severă pe care a primit-o în urma incidentului. Astfel, comisia a comunicat că îl sancţionează pe jucător cu suspendare pentru şase meciuri şi penalitate sportivă de 10.000 lei.

Înainte de eliminare, Abdallah ratase un penalty, execuţia sa trecând pe lângă poartă.

Tot marţi, Comisia de Disciplină a mai anunţat o serie de sancţiuni, printre care cea pentru Cornel Cernea, antrenorul cu portarii a lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, suspendat pentru două jocuri şi penalizat cu 4.500 lei.

Suspendare de două etape şi penalitate sportivă de 5.000 lei a primit ş Pereira Nunes Da Silva Samuel Teles, de la Oţelul galaţi, după eliminarea din meciul cu FC Hermannstadt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici