Isterie. Vedeta unui serial tv le cere fanilor să nu mai speculeze despre identitatea personajelor

  • Vedeta serialulul Micuţul meu ren (Baby Reindeer), Richard Gadd, le-a cerut fanilor să nu mai speculeze despre identitatea personajelor.
  • Asta după ce fanii au provocat o adevărată isterie, încercând să afle dacă personajele sunt reale.
  • O femeie s-a pâns că a primit ameninţări cu moartea.
2282 afișări
Imaginea articolului Isterie. Vedeta unui serial tv le cere fanilor să nu mai speculeze despre identitatea personajelor

Isterie. Vedeta unui serial tv le cere fanilor să nu mai speculeze despre identitatea personajelor

Creatorul şi vedeta serialului de succes i-a rugat pe fani să nu mai încerce să descopere identităţile personajelor din serial

„Dacă aş fi vrut să fie găsiţi oamenii din viaţa reală, aş fi făcut un documentar”, a spus Richard Gadd pentru Hollywood Reporter.

El a adăugat că va refuza să mai comenteze pe marginea subiectului care a luat amploare.

Serialul este despre viaţa unui barman şi comediant care este urmărit de o femeie. În secvenţa de deschidere a serialului, spectatorilor li se spune prin intermediul unui mesaj că „Aceasta este o poveste adevărată”. De altfel, mesajul ar fi stârnit imaginaţia fanilor care au încercat să afle cine sunt personajele din viaţa reală.

O femeie despre care s-a spus că este personajul din film obsedat de comediant a acordat un interviu. Ea a spus că a primit ameninţări cu moartea şi a descris filmul drept o ficţiune, potrivit Sky News. În plus, femeia a lăsat să se înţeleagă că va acţiona în judecată realizatorul filmului şi canalul care l-a distribuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici