Candidaturi "în familie", înregistrate la Biroul Electoral Judeţean Gorj

Mai mulţi gorjeni candidează "în familie" pe listele aceluiaşi partid sau pe ale unor formaţiuni politice diferite, conform listelor afişate, miercuri, de Biroul Electoral Judeţean Gorj.

23 afișări
Imaginea articolului Candidaturi "în familie", înregistrate la Biroul Electoral Judeţean Gorj

Candidaturi "în familie", înregistrate la Biroul Electoral Judeţean Gorj (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, preşedintele filialei judeţene a Partidului Ecologist, Daniel Şorop, este primul pe lista cu candidaţi pentru Consiliul Judeţean, pe aceeaşi listă regăsindu-se la poziţia numărul 6 fiica sa, Silvana, de 26 de ani. Pe aceeaşi listă, la poziţia a 11-a figurează şi soţia lui Şorop, Felicia Vasilica.

Proaspătul lider interimar al PNŢCD Gorj, Matei Catrinoiu, numit în funcţie marţi, după ce fostul preşedinte Gheorghe Grivei s-a înscris în PDL, deschide lista partidului pentru Consiliul Judeţean, pe locul 17 al aceleiaşi liste figurând fiul său, Cosmin.

Partidul Naţional Democrat Creştin îl promovează pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj pe Vasile Vână Dumitraşcu, care este soţul Speranţei Vână Dumitraşcu, candidata Partidului Conservator la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Fiica celor doi, Iulia Vână, este în prezent consilier judeţean al PSD Gorj, ea fiind timp de câţiva ani şefa TSD din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici