Covasna: Două cadre universitare candidează la Primăria comunei Ozun

Două cadre universitare s-au înscris în cursa electorală pentru Primăria comunei Ozun, cea mai mare comună din Covasna, unul fiind actualul primar Raduly Istvan (UDMR), iar celălat Pozna Claudiu Radu care va candida din partea Partidului Civic Maghiar.

32 afișări
Imaginea articolului Covasna: Două cadre universitare candidează la Primăria comunei Ozun

Covasna: Două cadre universitare candidează la Primăria comunei Ozun

Raduly Istvan este lector universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Afaceri, extensia UBB Sfântu Gheorghe, iar Pozna Claudiu Radu este conferenţiar universitar la Universitatea Transilvania din Braşov.

Actualul primar al comunei Ozun, Raduly Istvan, care candidează pentru un nou mandat din partea UDMR, a declarat că se bucură că în această comună sunt doi candidaţi cu studii superioare, adăugând că îl apreciază pe contracandidatul său şi că este vorba de o premieră în zonă.

Candidatul Uniunii a mai spus că astfel campania se va desfăşura "la un nivel înalt" şi comuna va câştiga din această competiţie indiferent cine va fi ales primar.

Vicepreşedintele PCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat că Pozna Claudiu Radu provine dintr-o familie mixtă, drept urmare vorbeşte atât limba română, cât şi limba maghiară. Potrivit lui Gazda, este vorba de un om valoros, cu un nivel înalt de pregătire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici