Deputatul Nati Meir îl informează pe Olteanu că a devenit membru al Partidului Forţa Civică

Deputatul Nati Meir i-a adresat, luni, o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, informându-l că, începând cu data de 9 aprile, este membru al Partidului Forţa Civică.

41 afișări
Imaginea articolului Deputatul Nati Meir îl informează pe Olteanu că a devenit membru al Partidului Forţa Civică

Deputatul Nati Meir îl informează pe Olteanu că a devenit membru al Partidului Forţa Civică (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, Nati Meir îl anunţă pe Olteanu că este şi prim-vicepreşedinte al Partidului Forţa Civică, susţinând că va reprezenta această formaţiune în Parlament.

Nati Meir şi-a anunţat, duminică, şi candidatura la Primărie din partea Partidului Forţa Civică.

Nati Meir a intrat în Parlament pe listele PRM, partid din care a demisonat în aprilie 2005. El a vrut, în iunie 2007, să se înscrie în PD, însă, potrivit liderului democrat Emil Boc, cererea nu i-a fost admisă. Cu toate aceastea, deputatul anunţa, în 19 iunie, în plenul Camerei, că renunţă la calitatea de membru al formaţiunii democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici