Geamurile sediului PDL Timiş au fost sparte cu pietre

Geamurile sediului PDL Timiş, aflat în zona centrală a municipiului Timişoara, au fost sparte cu pietre, în noaptea de marţi spre miercuri, iar reprezentanţii partidului spun că din incintă nu lipseşte nimic, însă Poliţia a început cercetările în acest caz.

9 afișări
Imaginea articolului Geamurile sediului PDL Timiş au fost sparte cu pietre

Geamurile sediului PDL Timiş au fost sparte cu pietre

Purtătorul de cuvânt al PDL Timiş, Oana Gaita, a declarat, miercuri, că mai multe geamuri ale sediului principal al PDL au fost sparte cu pietre de dimensiuni mari.

"Femeia de serviciu este cea care a venit prima la sediu azi-dimineaţă (miercuri dimineaţa - n.r.) şi ea a anunţat faptul că sediul a fost spart. Mai multe geamuri au fost sparte cu pietre de dimensiuni foarte mari. Nu credem că a existat vreo intenţie ca cineva să fure din sediu, pentru că nu a dispărut nimic. Tocmai pentru că nu a intrat nimeni, nu s-a declanşat nici alarma", a spus Oana Gaita.

Membrii PDL Timiş care au ajuns în cursul dimineţii la sediu au sesizat imediat Poliţia, care a început cercetări în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici