Gigi Becali îl susţine pe Aurelian Pavelescu pentru Primăria Capitalei

Preşedintele PNG-CD, Gigi Becali, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că îl susţine, inclusiv financiar, pe candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, Aurelian Pavelescu.

8 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali îl susţine pe Aurelian Pavelescu pentru Primăria Capitalei

Gigi Becali îl susţine pe Aurelian Pavelescu pentru Primăria Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

"Consider că Aurelian Pavelescu este cel mai demn şi cel mai bun pentru Primăria Capitalei. Rămâne să negociem şi la sectoare, să vedem dacă putem face o alianţă", a spus Becali, într-o conferinţă de presă organizată la sediul său şi la care au participat preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, şi candidatul Aurelian Pavelescu.

Becali a mai spus că ideea i-a venit în timpul unei "discuţii instantanee" cu Aurelian Pavelescu.

"Este o provocare şi pentru mine, dar şi pentru partid. Cred că aritmetica electorală în Bucureşti se va schimba începând de astăzi. Mai cred că a venit momentul ca partidele neparlamentare să stea la aceeaşi masă şi să găsească soluţii, deoarece cele trei poluri mari - PDL, PNL şi PSD - vor să rămână singure pe scena politică", a declarat candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, Aurelian Pavelescu.

La rândul său, preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, a precizat că ţărăniştii au un candidat propriu pentru Primăria generală a Capitalei, deoarece liberalii bucureşteni sunt convinşi că pot obţine singuri acest post. Miluţ anunţase săptămâna trecută că o alianţă electorală între PNL şi PNŢCD are 99% şanse de reuşită.

"Ludovic Orban, în mod surprinzător, nu doreşte să lucreze în echipă, ci vrea să fie solist", a spus Miluţ. El a dorit să mai precizeze că în alte oraşe colaborarea dintre PNL şi PNŢCD este bună şi a dat ca exemplu municipiul Timişoara, unde ţărănistul Gheorghe Ciuhandru va fi susţinut pentru obţinerea unui nou mandat de PNL.

Aurelian Pavelescu a fost exclus din PIN în 2006, pentru că a purtat negiocieri cu PNG-CD fără a avea mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici