Petru Mărginean, candidatul PC la preşedinţia CJ Hunedoara

Reprezentanţii PC Hunedoara au anunţat, luni, că actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Petru Mărginean, este candidatul partidului pentru preşedinţia CJ, inspectorul şcolar adjunct Simion Molnar fiind desemnat să candideze la Primăria Deva.

100 afișări
Imaginea articolului Petru Mărginean, candidatul PC la preşedinţia CJ Hunedoara

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Petru Mărginean, candidatul PC la preşedinţia CJ (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit PC Hunedoara, Petru Mărginean, este recomandat la şefia Consiliului Judeţean de experienţa sa şi de activitatea în slujba cetăţenilor.

"De numele lui Petru Mărginean se leagă înfiinţarea SMURD în judeţul Hunedoara, revigorarea Serviciului Salvamont, reabilitarea unor secţii din cadrul Spitalului Judeţean, dezvoltarea infrastructurii turistice în zona montană sau direcţionarea de fonduri pentru introducerea gazului metan în oraşul Uricani", au informat, luni, reprezentanţii PC Hunedoara.

Candidatul PC pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, Deva, este inspectorul şef adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, Simion Molnar.

Molnar a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că este conştient de "bătălia foarte grea" în care s-a înscris.

Echipa Mărginean-Molnar este completată de fostul campion mondial la box Mihai Leu, care şi-a anunţat deja candidatura la Primăria municipiului Hunedoara.

Pe lista candidaţilor PC Hunedoara pentru primării şi consilii locale se regăsesc foşti şi actuali primari, viceprimari, consilieri, printre care şi câteva femei.

La preşedinţia CJ Hunedoara şi-au mai anunţat candidaturile actualul preşedinte al instituţiei, Mircea Ioan Moloţ (PNL), fostul prefect de Hunedoara, Marius Cristian Vladu (PDL) şi deputatul Cosmin Nicula (PSD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici