Piedone va depune plângere penală împotriva lui Silaghi

Candidatul PC la Primăria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, anunţă că va depune plângere penală împotriva contracandidatului său de la PDL, Radu Silaghi, după ce acesta l-a acuzat că a obţinut ilegal o locuinţă socială şi l-a catalogat drept "un escroc şi un bişniţar notoriu".

4 afișări
Imaginea articolului Piedone va depune plângere penală împotriva lui Silaghi

Piedone va depune plângere penală împotriva lui Silaghi (Imagine: Mediafax Foto)

Cristian Popescu Piedone susţine, într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX, că viceprimarul sectorului 4, Radu Silaghi, "în disperare de cauză", apelează la acelaşi tip de campanie "murdară" pe care şi fostul primar al acestui sector, Adrian Inimăroiu, l-a aplicat.

"Radu Silaghi a fabricat un dosar cu informaţii mincinoase, încercând să manipuleze în mod grosolan mass-media. Cristian Popescu Piedone îl avertizează pe Radu Silaghi că va trebui să demonstreze în instanţă acuzaţiile mincinoase şi că, în acest tur doi, campania murdară pe care o face îi va aduce aceeaşi soartă pe care a avut-o şi primarul perdant în primul tur de scrutin", se arată în comunicatul lui Piedone.

El avertizează conducerea PDL că "riscă să se decredibilizeze masiv dând credit unui asemenea viceprimar mincinos şi permiţându-i să susţină conferinţe de presă cu tentă manipulatoare într-unul dintre sediile centrale ale partidului".

"Judecătorul nostru va fi pe 15 iunie cetăţeanul. Îi îndemn pe toţi cetăţenii să vină la vot şi să ne judece, şi pe mine şi pe Radu Silaghi. Atunci se va vedea clar cine minte, cine spune adevărul, respectiv cine a făcut ceva pentru oameni. Ar trebui să-i fie ruşine să mintă în asemenea hal şi să pună ziarişti pe drumuri degeaba pentru documente falsificate. Voi depune plângere penală împotriva sa", a declarat Cristian Popescu, citat în comunicat.

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 4, Radu Silaghi, l-a acuzat, joi, într-o conferinţă de presă, pe contracandidatul său, Cristian Popescu Piedone (PC), că este "un escroc şi un bişniţar notoriu", care a obţinut o locuinţă socială, deşi avea o vilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici