PNL Mureş va cheltui circa 50.000 de euro pentru apariţiile în presă ale candidaţilor

PNL Mureş va cheltui, în total, aproximativ 50.000 de euro pentru apariţiile în presă, inclusiv la televiziuni, ale candidaţilor la alegerile parlamentare, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, mandatarul financiar al filialei, Ionela Ciotlăuş.

8 afișări
Imaginea articolului PNL Mureş va cheltui circa 50.000 de euro pentru apariţiile în presă ale candidaţilor

PNL Mureş va cheltui circa 50.000 de euro pentru apariţiile în presă ale candidaţilor

Întrebată ce tarife se practică în această campanie, Ciotlăuş a afirmat că sunt "preţuri foarte mari, extrem de mari", iar preşedintele interimar al filialei, Ciprian Minodor Dobre, a precizat că s-au refuzat oferte din cauza preţurilor exagerate pretinse.

"Sunt unele (instituţii media) la care ne încadrăm, altele la care am refuzat astfel de oferte", a spus Dobre.

Ciotlăuş a afirmat că toţi cei doisprezece candidaţi mureşeni se vor încadra în limitele maxime de cheltuieli, de 175.000 de lei pentru cei care candidează la Camera Deputaţilor, şi de 200.000 de lei pentru candidaţii la Senat.

"Ne vom încadra în limitele maxime. Pe linie de presă, cu tot cu televiziuni, cu tot cu mediatizare costă circa 50.000 de euro, în această sumă este vorba de mediatizarea tuturor candidaţilor, deci se va împărţi, fiecare va avea cotă parte. Fiecare va contribui, este firesc ca toţi să-şi susţină campania", a spus Ciotlăuş.

Reprezentanţii PNL au spus că nu pot oferi alte date privind susţinerea financiară a campaniei întrucât aceasta este abia la început.

În aceeaşi conferinţă de presă, Dobre a spus că PNL Mureş va răspunde "cu nepăsare şi indiferenţă" atacurilor din partea adversarilor politici şi că speră să obţină, în judeţ, doi deputaţi şi doi senatori, după redistribuire.

PNL Mureş a început, sâmbătă, campania electorală cu un program de informare asupra votului uninominal, în cadrul căruia candidaţii şi reprezentanţii organizaţiilor de tineret, de pensionari şi de femei au distribuit mere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici