PSD: PDL a început fraudarea alegerilor în Sectorul 3

PSD susţine, într-un comunicat, că "PDL a început fraudarea alegerilor" în Sectorul 3 din Capitală, social-democraţii semnalând nereguli în procesul de vot în secţiile 508, 511, 513 şi 551, legate de componenţa comisiilor, insuficienţa unor buletine şi de tuşul pentru ştampile de vot.

9 afișări
Imaginea articolului PSD: PDL a început fraudarea alegerilor în Sectorul 3

PSD: PDL a început fraudarea alegerilor în Sectorul 3 (Imagine: Mediafax Foto)

Prezentăm integral comunicatul PSD:

"PD-L a început fraudarea alegerilor

Riscurile subliniate recent cu privire la fraudarea alegerilor au început să se confirme încă de dimineaţă în sectorul 3.

În secţia de votare nr. 551, locţiitoarea preşedintelui, dna. Vlad Liviana Anastasia, s-a prezentat participanţilor la vot drept reprezentant PD-L iar dna. Georgescu Monica, locţiitor în secţia de votare nr. 508, este membru al aceluiaşi partid, lucru ce contravine prevederilor Legii 67/2004 art. 28 unde se menţionează : «preşedintele şi locţiitorul acestuia sunt, de regulă, jurişti care, potrivit declaraţiei pe proprie răspundere, nu fac parte din niciun partid politic».

De asemenea în secţia de votare nr. 511 nu s-au dat buletine de vot pentru alegerea primarului General iar în secţia de votare nr. 513 s-au dat 2 buletine de vot pentru alegerea primarului de sector unui alegător.

Subliniem problemele legate de tuşul pentru ştampilele de vot din sectorul 3 care nevoiesc alegătorii să părăsească cabina de vot pentru a utiliza tuşiera.

Menţionăm că vom rămâne vigilienţi pe toată durata alegerilor în condiţiile în care fraudarea alegerilor de către PD-L şi Liviu Negoiţă începe să se confirme".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici