Radu Silaghi (PDL): Piedone este "un escroc şi un bişniţar notoriu"

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 4, Radu Silaghi, l-a acuzat, joi, într-o conferinţă de presă, pe contracandidatul său, Cristian Popescu Piedone (PC), că este "un escroc şi un bişniţar notoriu", care a obţinut o locuinţă socială, deşi avea o vilă.

471 afișări
Imaginea articolului Radu Silaghi (PDL): Piedone este "un escroc şi un bişniţar notoriu"

Radu Silaghi (PDL): Piedone este "un escroc şi un bişniţar notoriu" (Imagine: www.radusilaghi.ro)

Radu Silaghi a susţinut că, la începutul anilor '90, Cristian Popescu "era un bişniţar notoriu la CENTROCOOP, un şarlatan, pe şleau un escroc", care, ulterior, a fost gestionar la un bufet şi la un depozit, "unde avea lipsuri în gestiune, acoperite cu documente scrise agramat".

Conform lui Silaghi, în anul 1996, Popescu Piedone a făcut "găinării" cu alcool şi cafea, după care "a trecut" la vânzarea de fier vechi.

Reprezentantul PDL l-a caracterizat pe contracadidatul său din al doilea tur de scrutin drept "un traseist politic colorat ca un papagal", pentru că a trecut prin PNŢCD, PSD, BND şi PC.

Silaghi a mai spus că Piedone este cercetat penal pentru că, în anul 2000, deşi deţinea o vilă, a obţinut de la Primăria Sectorului 4 o locuinţă socială.

Reprezentantul PDL a anunţat că formaţiunea din care face parte va iniţia, în Sectorul 4, campania "Sunt mai slab ca Piedone, vreau şi eu o casă".

Prin această campanie, PDL strânge semnături în semn de protest faţă de modul în care Popescu Piedone a obţinut o locuinţă socială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici